megafoon 318 56406 Notificaties

Maandag t/m woensdag (20 t/m 22 mei) vervallen alle activiteiten i.v.m. de installatie van de nieuwe verlichting.

Senioren 1 wint opnieuw in de 2e divisie

Op zaterdag 23 februari trad het eerste seniorenteam thuis in Den Opper aan tegen het Utrechtse SVE. In de opstelling Leroy Heemskerk, Ronald Vijverberg en Clemens Bonner.

Milo de Boer nam op uitnodiging van de NTTB deel aan een ITTF-toernooi in Zweden. Bij de tegenstander SVE kwamen achter de tafel Wouter van der Mark, Quinten van Dissel en Rogier Kessel. De kantine was goed gevuld met supporters en die hebben mooi tafeltennis gezien. Ook op de andere 2 tafels waar Jeugd 1 en Jeugd 2 streden. In de openingspartij moest Leroy Heemskerk even warm draaien tegen Wouter van der Mark. De eerste game ging verloren, maar daar bleef uiteindelijk bij. 1-0 Voor TOGB. In de tweede partij kwam Ronald Vijverberg achter de tafel tegen Rogier Kessel. Ook hij ging er de eerste game dik vanaf en ook de tweede game dreigde ruim verloren te gaan. Ronald z’n gezicht stond op storm en met veel moeite kwam hij toch langszij (10-10) om uiteindelijk met 15-13 de game juichend naar zich toe te trekken. Na dit breekpunt was de partij gelopen. TOGB-er Clemens Bonner sleepte vervolgens in 5 games het derde punt binnen tegen Quinten van Dissel. En het kon niet op want ook het dubbel ging in 5 games naar TOGB. Kortom 4-0, maar dit had ook duidelijk anders kunnen zijn. In de vervolgpartijen scoorde SVE toch een aantal punten. Wouter van der Mark won in 5 games van zowel Ronald Vijverberg als Clemens Bonner, Rogier Kessel won van Clemens Bonner. Uitslag derhalve 7-3. Aan TOGB-zijde bleef Leroy Heemskerk ongeslagen, scoorde Ronald Vijverberg tweemaal en Clemens Bonner eenmaal. Ook het dubbelspel was voor TOGB. Komend weekend is competitievrij in verband met het NK. De eerstvolgende wedstrijd is op zaterdag 2 maart, wederom thuis en wel tegen Wilvo/ttv Bergeijk, dat momenteel achter TOGB op de 2e plaats staat.

Aad Wijsman