Clubkampioenschappen senioren 2019

Op een hele koude zondagochtend 20 januari werden in ons gebouw de jaarlijkse clubkampioenschappen gehouden.

Titelverdediger Maarten Nouwen kon er helaas niet bij zijn maar met de wel aanwezige spelers was spektakel en sensatie op voorhand te verwachten. Vanuit de jeugd waren 5 spelers aanwezig om het de “oudjes” moeilijk te maken. Helaas ging er in de bestuurskamer met de printer iets niet goed en ondanks vele hulp van experts moest de toernooileiding besluiten om het dan maar heel ouderwets te doen. Dit hield in de complete poule bij de tafel en hopen dat alles goed ging. Door dit alles begonnen we dus veel te laat maar met goede moed.

Om een lang verhaal kort te maken hierbij de uitslagen:
Poule C:

3e Elly Luo
2e Philip Buitendijk
1e Gordon Finch

In de halve finale moest Philip het onderspit delven tegen Michiel en was Richard net niet sterk genoeg tegen Gordon. In de finale won Gordon van Michiel en zodoende de sterkste in de B-poule.

Poule A:
9e Patrick Bakker
8e Willy Lia
7e Rick Bakker
6e Olivier Beemer
5e Wim Scholte
4e Leon Vijverberg
3e Ronald Vijverberg
De finale ging net als 2 jaar geleden tussen de jeugdspelers Milo de Boer en Leroy Heemskerk. Helaas wat het al wat laat geworden zodat er maar weinig mensen over waren om deze toch wel spectaculaire en mooie wedstrijd te zien. Het werd uiteindelijk een 3 – 0 overwinning voor Milo en hij mag de titel van clubkampioen weer een jaar dragen.

Het was voor de toernooileiding een minder geslaagde dag vanwege de printer en het uitlopen. Tevens voor beide hun laatste toernooi als leiding. Ed stopt na ongeveer 30 jaar ermee en Peter na ongeveer 20 jaar. Er rest ons niets meer dan alle spelers, supporters, barmensen en overige vrijwilligers te bedanken voor al hun jaren support, sportiviteit en aanwezigheid.

Wij verdwijnen niet bij de vereniging maar dragen graag het stokje over aan nieuwe (hopelijk jonge) en enthousiaste mensen.

Bedankt namens de toernooileiding Ed en Peter