Geslaagd Eurotoernooi bij Rijnsoever

In de vroege morgen vertrokken Jeffrey, Bram en Milan naar Katwijk voor het jaarlijkse Eurotoernooi bij TTV Rijnsoever.

Anders dan de naam doet vermoeden kwamen de mannen niet met euro's naar huis maar wel een mooie ervaring rijker. Jeffrey was ingedeeld in poule D. Hij had de winst een paar keer in zicht maar wist het elke keer net niet te verzilveren. Bram was ingedeeld in poule B en liet mooie partijen zien waarmee hij drie keer de winst op zijn naam mocht schrijven. Milan was ingedeeld in poule A en wist daar knap tweede te worden wat hem een plaats in de finaleronde opleverde. Met verder alleen landelijke spelers in de finale ronde wist hij dat helaas niet te verzilveren voor een beker. In het eindklassement werd hij daarmee vierde van het toernooi. Mooi resultaat! De mannen vonden het gezellig en hopen volgend jaar op een bredere deelname.

Bianca Rook

7f25efc1 6242 43d5 90fa f8e4458a1e9a88ad148f a743 412f 987a 12940e74586b