Clubkampioenschappen jeugd 2019

Op de negentiende dag van 2019 stonden de jeugdkampioenschappen jeugd op de agenda.

Zoals elk jaar deden er veel jeugdleden mee. Hierbij een kort en krachtige samenvatting van de gezellige dag. Het aantal inschrijvingen werd verdeeld in vier poules A, B, C en D. Om tien uur begonnen de wedstrijden van poules A, B en C. Poule A had 8 deelnemers, poule B 7, en poule C 8. In alle poules waren spectaculaire rally’s te zien. De jeugdleden hadden veel energie en waren erg fanatiek. Zoals ze zeggen, de tijd vliegt als je het naar je zin hebt. Iets na drieën werd de finale van poule A gespeeld tussen Milo de Boer en Leroy Heemskerk. Milo kwam snel in zijn spel en had een 2-0 voorsprong in games. Leroy wist goed terug te vechten in de derde game en kwam met 10-8 voor. Toch wist Milo de stand terug te brengen naar 10-10. De rally’s die daarna volgden waren adembenemend. Beide spelers hadden een aanvallend spel, maar konden ook goed verdedigen. Uiteindelijk sleepte Milo de derde game binnen met 16-14. Daarmee kwam er een eind aan het toernooi en volgde de prijsuitreiking (zie uitslag onderaan). In poule D zaten vier nieuwe jeugdleden Anniek Hazenberg, Zoey Konijnendijk, Elora Haesakkers en Joep Hazenberg die een ander programma hadden. Zij begonnen om 13:00 en deden verschillende en leuke spelletjes om kennis te maken met tafeltennis. Onder leiding van Esther Noordam en Ivar Noordam hadden de kleintjes het erg naar hun zin. Het publiek heeft zeker genoten van de mooie rally’s en de sfeer tussen de spelers was erg aangenaam. Op naar de jeugd clubkampioenschappen in 2020!

Elly Luo
CK2019.0CK2019.4 CK2019.3