Mededelingen vanuit het bestuur

In de laatste maand van het jaar zijn er enkele mededelingen vanuit het bestuur.

Contributie
De contributiebedragen voor 2019 worden, in afwachting van de consumentenprijsindex, in de bestuursvergadering van januari 2019 vastgesteld. Uiteraard informeren we de leden daar zo snel mogelijk over.

Barbonnen
Na overleg met de barcommissie heeft het bestuur besloten om de maximale periode voor het openstaan van barbonnen terug te draaien van 45 dagen naar 30 dagen. Staat je barbon langer dan 30 dagen open, dan is een nieuwe bestelling plaatsen alleen mogelijk als het openstaande bedrag eerste voldaan wordt. Dat kan contant, maar vanwege de veiligheid heeft pinnen de voorkeur. Deze wijziging gaat binnenkort in. In verband met de financiële opmaak aan het einde van het jaar is er bovendien het vriendelijke, maar dringende verzoek om het nieuwe jaar met een schone lei te beginnen en je barbonnen van 2018 die nog openstaan voor 31 december te voldoen. Je hebt er de komende week nog voor.

Toernooibijdrage jeugd tweede halfjaar 2018
Door Arjan den Breems is een totaaloverzicht gemaakt van deelname aan toernooien in het tweede halfjaar 2018. De eigen bijdrage (50%) voor deelname aan die toernooien zal eind januari 2019 worden geïncasseerd.

AED
Mochten er leden zijn die meer willen weten over de mogelijkheid om een cursus of instructie te volgen over de AED, dan hoort het bestuur dat graag. Wellicht kunnen we daarin bij voldoende interesse bemiddelen. Contact hiervoor kan opgenomen worden met Kirsten de Schepper via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Declaraties op tijd indienen
Het einde van het jaar nadert alweer. Ben je vrijwilliger van de club en heb je over 2018 zaken te declareren (diverse uitgaven en/of vergoedingen), lever het declaratieformulier dan volledig ingevuld, inclusief de originele kassabonnen of facturen, zo spoedig mogelijk in bij de penningmeester zodat zij haar administratie over dit lopende jaar kan afhandelen. Bij voorbaat dank.