megafoon 318 56406 Notificaties

Maandag t/m woensdag (20 t/m 22 mei) vervallen alle activiteiten i.v.m. de installatie van de nieuwe verlichting.

Super gezellig TOGB Lid – niet Lid toernooi

Op 15 december werd het traditionele Lid – niet Lid toernooi gespeeld. Door organisatoren Elly en Ivar waren er drie poules ingedeeld en werd er om 10.00 uur begonnen.

In poule 1 werd al vlug duidelijk dat Milo het beste lid was en zijn opa Jan de Haas het beste niet lid. Uiteindelijk wisten ze geen game te verliezen. Om de tweede plaats moest hard worden gewerkt, maar wisten Tom & Tom aan het langste eind te trekken. Marco en Hans werden netjes derde, Misha en Thomas vierde en Celine met Ilona vijfde.
In poule 2 was het ook niet spannend voor de eerste plaats, want Milan en Mark Gijzen waren veruit het sterkste. Ook de tweede plaats werd makkelijk veroverd door Koen en Robert Schwartz. Op de derde plek eindigde Ilse en Jamie, vierde Kristel en Senne en Hidde en Frans-Jan Voogt gingen met de rode lantaarn aan de haal.
Het duo Bakker en Bakker wonnen netjes in poule 3 en een strijd werd er geleverd om de tweede plaats. Adrie en Menno lieten de kaas niet van het brood eten en werden tweede en Bianca met collega Rob strak derde. Vierde werd Remko met Dewi van Es en strijdlustige Amber en invaller Martine legde beslag op de vijfde plaats. Na de boterham en een korte pauze speelden de nummers 1-5 tegen elkaar. In de vervolgronde voor de winnaars lieten Milo en Jan zien gewoon het beste te zijn en wonnen alles in drie games. Rick en Berend verkochten hun huid duur, maar zoals Berend zei ‘die Jan maakt gewoon geen fouten en heeft alles terug’. Voor Milan en Mark was er geen houden aan, maar wel een nette derde plaats. In poule twee waren Tom & Tom superieur en verloor alleen Senior twee potjes. Adrie werd met Menno netjes tweede en dappere Koen met Robert derde. Marco en Hans lieten in poule drie zien over de sterkste zenuwen te beschikken en werd het spannend tussen Bianca en Ilse wie er tweede werd. Uiteindelijk wonnen Ilse en Jamie die, klasse! In poule vier staken Mischa en Thomas er bovenuit en wonnen Kristel en Senne nét een puntje meer dan Remko en Dewi. In poule vijf waren Ilona en Celina een klasse apart en speelde Hidde met Frans-Jan hele verdienstelijk rallies. Amber en Martine bleven strijden en werden derde. Al met al was het weer prima geregeld, was het gezellig druk in de kantine, was er weer bemanning achter de bar en werd erg genoten en was het weer een top evenement. Alleen maar winnaars.

3bf1bb9f 1981 4c58 a35a a4be658ea431

ae5c6299 ffbc 4696 b501 0598eda58d00