Seizoensafsluiting jeugd

8 December was de seizoenafsluiting voor de jeugd.

Deze dag begon met een zoektocht van snoep dat was verspreid in het gebouw. Iedereen had uiteindelijk wel 1 of meerdere dingen gevonden. Daarna gingen we de zaal in en leidde Ivar drie spellen. We begonnen met paaltjesvoetbal. Hierbij waren er drie teams die zoveel mogelijk paaltjes om moesten schieten binnen een bepaalde tijd, na drie rondes was bekend wie de winnaar was. Na een kleine pauze gingen we vakkentrefbal spelen. Iedereen begon in het eerste vak en als je iemand had afgegooid mocht die gene door naar het vak ernaast en zo verder. Totdat iemand bij het laatste vak was want als iemand daar iemand afgooit kreeg dat team een punt. En als je af werd gegooid moest je een vak terug. Na wat gedronken te hebben gingen we weer de zaal in. Daar moesten we naar de overkant van de zaal komen met een bepaalt aantal voeten en handen. Dat was een puzzel maar dat leverde grappige momenten op. Daarna was het tijd om te gourmetten. Elly en Esther hadden toen al twee uur in de keuken gestaan om alle groenten te snijden.
Mark heeft met hulp van Jos (nogmaals bedankt Jos) de gourmetstellen aangesloten en de tafel gedekt. Met z’n allen aan één lange tafel. Na het met z’n allen opruimen werd er in de zaal driehoektafeltennis gespeeld.

Luc Grünbauer

630ad516 3f70 4abf bd15 90563d5d34b4