Tafeltennis   |    Darts   |   Jeu de Boules   |   Klaverjassen

Senioren 1 wint met 6-4 van SKF 3

Het eerste seniorenteam van tafeltennisvereniging TOGB reist op zaterdag 24 november af naar Veenendaal.

Ronald - en Leon Vijverberg en Leroy Heemskerk spelen als koploper tegen de nummer twee van de najaarscompetitie 2018, maar zijn vorige week al kampioen geworden. Toch staan de mannen ‘op scherp’ volgens coach/speler Leon.
Leroy speelt altijd graag de openingswedstrijd en neemt het op tegen invaller Erik Verzijl uit SKF 4. Dat team werd vorige week kampioen in de derde divisie en Erik speelt 76%. Het wordt dus geen gemakkelijke wedstrijd voor Leroy en de eerste game verliest hij met 11-5. Gelukkig gaat zijn topspin in de tweede game beter lopen, maar verliest hij toch in vier games.
Het wordt zelfs 2-0 voor SKF als Leon in drie games verliest. Gelukkig weet zijn neef wel te winnen en komt het aan op het dubbel. Leroy en Leon spelen ‘de pannen van het dak’ in de eerste game. De toeschouwers worden op prachtige rallies getrakteerd en TOGB wint overtuigd met 11-6.
Daarna weet SKF de ballen goed af te blokken en wint met drie maal 11-6. Met een achterstand van 3-1 neemt de coach even de mannen apart en probeert het tij te keren, want deze stand is een kampioen onwaardig. Gevolg is dat Leroy en Ronald hun tweede partij in vier games winnen. Vervolgens doen Leon en wederom Ronald er een schepje bovenop en overklassen ze hun tegenstanders met strakke smashes in drie games. Uiteindelijk weet TOGB met 4-6 te winnen en is Ronald weer ‘man of the match’. TOGB staan nu 26 punten voor op de nummer 2, SKF 3.
De laatste wedstrijd is tegen Sittard op 1 december en gaat een feestje worden. U bent welkom in ‘Den Opper’ aan het Hoge Land 7 in Berkel en Rodenrijs om 14.00 uur.


Teamfoto senioren 1 NJ2018

ClubgebouwfacebooktwitterTafeltennisvereniging TOGB is gevestigd in 'Den Opper'
Het Hoge Land 7
2652 EA  Berkel en Rodenrijs