Onderlinge darts seizoen start 26 oktober

Het nieuwe dartseizoen is inmiddels weer begonnen en alle dartteams hebben er alweer een aantal wedstrijden opzitten.

Het is daarom de hoogste tijd om een nieuw Onderlinge Darts seizoen te starten. Vrijdag 26 oktober om precies te zijn! Omdat ik zelf niet alle vrijdagavonden (meer) kan, heb ik gevraagd of Dennis Immerzeel mij af en toe kan vervangen als 'gamemaster' te vervangen. Dit deed Dennis zo nu en dan al, maar is nu meer officieel. Ook via deze weg, Dennis bedankt ;) Alle dart data staan inmiddels vast en zijn te vinden op onze website. Wil je alle speeldata eenvoudig in je telefoon zetten? Klik dan op deze link en volg de instructies. Wil het niet lukken? Stuur dan even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan probeer ik het op te lossen. Opgeven voor 26 oktober kan door een mailtje te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (19:30 binnen, 20:00 beginnen).

Cees-Jan van der Stoep