Jeugduitslagen 13 oktober

Jeugd 1 (landelijk B) speelt thuis tegen Taveba 2.

Ivar Noordam, Elly Luo en Rick Bakker hebben nog iets recht te zetten, want in Barendrecht werd met 6-4 verloren. In ‘Den Opper’ blijken de rollen te zijn omgedraaid en staat het na het dubbel 3-1. In het dubbel raakt Celine de Jong geblesseerd aan haar pols en gloort de overwinning. TOGB speelt goed geconcentreerd door en slaat toe op de belangrijke punten. Zo wint Rick van de sterke Hannah de Ruiter. Uiteindelijk wordt het heel knap 8-2. Een bijzondere prestatie.

Jeugd 2 (promotieklasse) heeft een gemakkelijke dag tegen Taverzo 4. De sterkste speler van de gasten uit Zoetermeer is er niet bij en coach Rob sluit een hele grote overwinning niet uit. Na het dubbel staat het verrassend 2-2, omdat er niet altijd geconcentreerd wordt gespeeld. Na enkele aanwijzingen van de coach schakelt TOGB in een hogere versnelling en wordt het toch afgetekend 8-2 en staan de jongens weer gedeeld eerste met Smash uit Monster.

Jeugd 3 (eerste klasse)
is vrij.

Jeugd 4 (vijfde klasse) is vrij.

Jeugd 5 (Pupillen A)
neemt het op tegen Rijnsoever 8. Misha Heyman, Koen Schwartz en Celina Smeele hebben snode plannen en Mischa wint eenvoudig zijn eerste potje. Celina speelt tegen de sterke Xandra van de Berg en redt het net niet. Dit blijkt het enige punt te zijn voor Rijnsoever, want onze kanjers van jeugd 5 zijn gewoon te sterk. Zeker Koen laat zien deze klasse goed aan te kunnen en wint alle drie zijn wedstrijden. Dat doet Misha ook en die toont karakter om een 2-1 achterstand tegen Xandra om te buigen en toch te winnen. Klasse !

Hans Baetens