Jeugduitslagen 6 oktober 2018

Jeugd 1 (landelijk B) speelt uit tegen Hutaf 2. Ivar Noordam, Elly Luo en Rick Bakker laten zien dat ze terecht koploper zijn.

Na het dubbel staat het al 3-1 en zijn alle potjes in drie games gespeeld. Ivar verliest daarna net van Jesper van Zanten in vijf games en Elly brengt in een spannende wedstrijd de 4-2 op het scorebord. Het wordt uiteindelijk 6-4 voor TOGB en zijn ze twee punten ‘los’ op de nummer twee.
Jeugd 2 (promotie klasse) neemt het op tegen Rijnsoever 1 uit Katwijk. Het wordt geen gemakkelijke middag voor Luc Grunbauer, Tom Luyken en David Leeson. Na het dubbel lijkt er niets aan de hand, als het 3-1 staat, maar daarna leveren Luc en Tom verrassend twee punten in. Gelukkig weten de TOGB’ers het tij te keren en winnen net met 6-4. Hierdoor moeten ze de koppositie afstaan aan Smash (M).
Jeugd 3 (eerste klasse) speelt tegen Salamanders 1 uit Wateringen. Bram Winkelman opent en weet net te winnen van Jeroen Groenheide. Ook winnen Ilse van Es en Milan de Witte hun eerste partij en staat het 3-0 voor TOGB. Helaas gaat het dubbel verloren en moet Bram de hand schudden van Thijs Aarssen. Milan maakt echter het verschil en omdat hij zijn drie enkelpartijen wint, wordt het uiteindelijk terecht 6-4. Maar ook Ilse mag niet worden vergeten, want die wint er netjes twee.
Jeugd 4 (vijfde klasse) kruist de degens met Sliedrecht Sport 2. Gezien de stand moet dat een gelijkopgaande strijd worden en na de dubbel is dat ook zo, het staat 2-2. Felicity den Breems, Birgit Barkhof en Kristel Luyken doen hun best, maar verliezen daarna vier partijen op rij. Felicity weet haar laatste partij nog wel te winnen en helaas verliest Birgit ook haar derde partij en wordt het 7-3 voor Sliedrecht.
Jeugd 5 (Pupillen A) kwam dit weekeinde niet in actie.

Hans Baetens