Verslag Jeu de Boules toernooi 29 september 2018

Zaterdag 29 september werd alweer het zevende toernooi van dit jaar gespeeld.

Maar liefst 36 personen begonnen om half 1 onder werkelijk schitterende weersomstandigheden met de wedstrijden. Het was het hele jaar al mooi weer geweest maar deze middag sloeg werkelijk alles. Geweldig gewoon fantastisch. Ook bij het tafeltennis was het een drukte van belang. Bijna alle teams speelden hun competitiewedstrijd thuis. Barmedewerkers hadden dan ook hun handen vol om iedereen tevreden te houden. Wat ze ook probleemloos lukte. Bij het ingaan van de laatste ronde waren er nog 6 spelers ongeslagen. Dat waren Joop de Schepper, John van den Bulk, Mien Zwikstra, Jan Reede, Leo van den Eijnden en Gerard Vijverberg. Vervolgens verloor Mien met 13 - 2. Joop won met 13- 8. John won met 13- 0. Jan won met 13- 1. Leo won met 13- 2 en Gerard won met 13- 0 van de schrijver van dit verslag. Omdat de laatste partij wel erg lang duurde kon pas om half 6 de volgende uitslag bekend gemaakt worden.

#     Punten Saldo
1. Gerard Vijverberg 10 56