Jeugduitslagen 29 september 2018

Jeugd 1 (landelijk B) speelt thuis tegen Hilversum 2. Ivar Noordam, Mark Heezen en Rick Bakker laten zien dat ze niet bang zijn van de koploper en na het dubbel staat al 4-0. Marc speelt ‘de pannen van het dak’ en verliest uiteindelijk maar één game, Ivar wint ook zijn drie partijen en Rick verliest de enige partij tegen de elfjarige Koen Houtgast. Door deze sensationele overwinning staat TOGB nu zelf fier aan kop.

Jeugd 2 (promotie klasse) neemt het op tegen DOING 1 uit Zoetermeer. Het wordt een gemakkelijke middag voor Corneé van Koppen, Tom Luyken en David Leeson. Tom en David winnen allebei hun drie partijen. Ook het dubbel wordt gewonnen en Corneé verliest de enige partij en het wordt 9-1. TOGB blijft hierdoor koploper.
Jeugd 3 (eerste klasse) ontvangt Alexandria’66 3 in ‘Den Opper’. Piotr van Dijk opent sterk en wint van Stephan Kaat. Ook Bram Winkelman wint zijn eerste partij, maar Ilse van Es helaas niet. Na het spannende dubbel van Piotr en Ilse staat het 3-1. Uiteindelijk wordt het 7-3, omdat Piotr er drie wint, Bram twee en Ilse een. TOGB 3 geeft de rode lantaren aan de Salamanders.
Jeugd 4 (vijfde klasse) speelt tegen DHC 2. Op voorhand een sterke tegenstander en dat blijkt ook zo te zijn. Felicity den Breems, Birgit Barkhof en Kristel Luyken doen hun best, maar komen duidelijk te kort. Het wordt afgetekend 9-1. Felicity haalt het enig winstpunt binnen tegen Mats van Stam en dat is knap want de vorige twee keer had ze van Mats verloren.
Jeugd 5 (Pupillen A) krijgen VVV 6 uit Voorburg op bezoek. Misha Heyman, Koen Schwartz en Celina Smeele hebben er zin in, maar staan na drie potjes toch met 2-1 achter. Daarna weten de kanjers het tij te keren en winnen drie wedstrijden op rij. Uiteindelijk halen ze de overwinning binnen met 7-3 en blijft Koen ongeslagen, wint Misha er twee en Celina een.

Hans Baetens