Tafeltennis   |    Darts   |   Jeu de Boules   |   Klaverjassen

megafoon 318 56406 Notificaties 

Maandag t/m woensdag (20 t/m 22 mei) vervallen alle activiteiten i.v.m. de installatie van de nieuwe verlichting. 

Senioren 1 speelt SKF 3 van de tafel

Het is gezellig druk in ‘Den Opper’ op zaterdag 29 september als het eerste seniorenteam van tafeltennis vereniging TOGB het opneemt tegen SKF 3.

TOGB staat bovenaan in de competitie na drie wedstrijden en SKF met vijf punten achterstand op de tweede plek. Milo de Boer, Leroy Heemskerk en Ronald Vijverberg zijn niet van plan SKF dichterbij te laten komen in deze kraker.
Leroy opent tegen Marc van den Berg en pakt de eerste game overtuigend met 11-4. Daarna speelt Leroy te veel op de zijkanten en niet op het lichaam van Marc en verliest de tweede en derde game. In de vierde wint hij net met 15-13, maar moet zijn meerdere erkennen in de vijfde. Gelukkig weet Milo gemakkelijk de stand gelijk te trekken en stunt Ronald tegen Brenda Vonk die haar 100% status verliest. De service van Ronald maakt het verschil. In het dubbel spelen Milo en Leroy goed geconcentreerd en wordt het 3-1 voor TOGB. Milo weet de score verder uit te breiden door optimaal gebruik te maken van zijn sterke backhand. Ook Leroy wint zijn tweede partij, omdat Brenda moet opgeven met rugklachten en Ronald laat geen spaander heel van Wisse Kuiters. In de voorlaatste partij is er eindelijk weer vuurwerk en speelt Ronald een spannende wedstrijd tegen Marc. In de eerste game komt Ronald nog terug van een 8-3 achterstand, maar verliest toch met 13-11. Uiteindelijk verliest hij ook de partij, omdat Marc prachtig kan openen op de moeilijke service van Ronald. Leroy weet het laatste winstpunt met prachtige topspinballen binnen te halen en zo wordt het 8-2 en daar is coach Michel de Boer ‘erg tevreden’ mee.Hans Baetens
20180929 Senior 1 DSCF3158

ClubgebouwfacebooktwitterTafeltennisvereniging TOGB is gevestigd in 'Den Opper'
Het Hoge Land 7
2652 EA  Berkel en Rodenrijs