Maandelijkse toernooi en familietoernooi jeu de boules

Zaterdag 29 september wordt het zevende maandelijkse toernooi van dit jaar gehouden bij de Jeu de Boules TOGB.

De aanvangstijden zijn zoals altijd. Inschrijven: Op de lijst in het clubgebouw Den Opper of tot 12.00 uur telefonisch 010 511 71 31 Aanwezig: 12.15 uur Aanvangstijd: 12.30 uur Inschrijfgeld: voor niet leden 2 euro en voor leden gratis. De beste 4 resultaten tellen mee voor het algemeen klassement van 2018 Tevens vermelden we alvast dat op zondag 7 oktober het Familietoernooi van 2018 gehouden zal worden. De Familie Roodenburg zal zijn uiterste best doen om zoals zo vaak het klassement te winnen. Families met 4 of meer personen komen in aanmerking voor de prijs. Inschrijflijsten in het clubgebouw Den Opper.

De JDB Commissie.