Senioren 1 overtuigt tegen HTTV 070 met 8-2

Het eerste seniorenteam van tafeltennis vereniging TOGB speelt haar eerste thuiswedstrijd in ‘Den Opper’ op zaterdag 15 september tegen HTTV-070 (Den-Haag).

De verwachtingen zijn hoog gespannen na de 9-1 overwinning van vorige week, maar daar weten Ronald Vijverberg, Leroy Heemskerk en Milo de Boer prima mee om te gaan Wederom bijt Leroy de spits af en neemt het op tegen Hilair Bislip. Gezien de rating van beide spelers zijn ze aan elkaar gewaagd, maar daar denkt Leroy heel anders over. Hij straalt overtuiging uit en speelt geconcentreerd Hilair in drie games van de tafel. Helaas weet Milo de score niet uit te bouwen en verliest nét in vijf games van de zwakker geachte Ljupco Jorguseski. Zijn service was niet vlekkeloos en hij zag er gespannen uit. Ronald weet zijn eerste partij wel te winnen in drie games en in de derde game ziet dat er niet naar uit als hij met 5-0 achter komt. Daarna is TOGB heer en meester en haalt vijf winstpunten op rij. Milo en Leroy spelen een uitstekend dubbel en in zijn tweede enkelpartij weet Milo de partij tegen Charlie Vierling netjes te winnen na een 2-0 achterstand in games. Klasse. Ronald neemt het in zijn laatste partij op tegen Hilair en in hun onderlinge ontmoetingen staat Ronald 2-0 voor. Vandaag laat Hilair de kaas niet van zijn brood eten en wint in vier games. De laatste partij haalt Leroy weer uit en zo wordt het 8-2 voor TOGB. Weer een geweldige prestatie en ‘deze overwinningen smaken naar meer’, volgens coach Leon Vijverberg.

Hans Baetens