Junior-seniortoernooi levert leuke wedstrijden op

Op 25 augustus 2018 werd bij TOGB het jaarlijkse junior-seniortoernooi gespeeld.

Bij dit toernooi wordt een juniorlid aan een seniorlid gekoppeld waarna zij de strijd aan gaan tegen andere koppels. Dit jaar bestonden de wedstrijden maar uit drie sets. Het juniorlid tegen het seniorlid, vice versa, en vervolgens een dubbel. Van tevoren waren de junioren gekoppeld aan de senioren gekoppeld door de organisatie en waren er twee poules gemaakt. Deze poules leverde super leuke wedstrijden op waarbij zowel de oudjes als de jonkies alles gaven om van de andere leeftijdscategorie te winnen. Kortom, het fanatisme droop er overal vanaf. Na alle wedstrijden en een douche voor iedereen was het tijd voor de uitslag (zie onderaan het verslag). Na de prijsuitreiking werd er nog gezellig door zowel de jeugdleden als de senioren aan één tafel gegeten om nog even na te praten voordat de jeugd begon aan de rest van de seizoensopening.

Mark Heezen

Foto's: https://www.facebook.com/1503868436585932/posts/1913185995654172/