Verslag jeu de boules toernooi 18 augustus 2018

Onder ideale weersomstandigheden begonnen 28 deelnemers om half een aan het vijfde maandelijkse toernooi van dit jaar.

Er waren deze keer toch weer enkele spelers die voor de eerste keer meededen. Dat ging allemaal probleemloos. Na 4 rondes waren Astrid v d Torre, Leo van den Eijnden, Ada Verrijp en Jan Roodenburg nog ongeslagen. Ada verloor echter in de laatste ronde met 13-3 van Jan. Astrid verloor verrassend met Ton van der Tol van Dennis Enthoven en Anita van der Driessche. Deze waren echt blij met de eerste overwinning van deze middag. Zo zie je maar dat iedereen van iedereen kan winnen. Rond de klok van 5 uur kon de volgende uitslag bekend gemaakt worden.

#       Punten Saldo
1. Leo van den Eijnden 10 37
2. Jan   Roodenburg 10 36
3. Astrid van der Torre 8 28
4. Ada   Verrijp 8 21

De prijswinnaars kregen allemaal een waardebon uitgereikt. Het volgende toernooi is op 29 september. Op zaterdag 1 september is er geen gelegenheid om te Jeu de Boulen. Dit omdat er dan voorbereidingen getroffen worden voor de jaarlijkse barbecue van onze vereniging.

De JDB Commissie