John in 't Veen wint onderlinge darts 1718

We hebben een winnaar! John in't Veen heeft zich gekroond tot 'Onderlinge Darts' kampioen 2017-2018.

John was dit seizoen het meest constant en is vrijwel alle avonden geweest. Nogmaals gefeliciteerd John! Er hebben dit seizoen 44 darters meegedaan, waar er uiteindelijk 12 darters genoeg keer zijn geweest om mee te doen voor de wisselbeker. (hiervoor moet je minimaal 6x geweest zijn) De overduidelijke '180' kampioen is Geoffrey Lamongie geworden, Geoff gooide maar liefst 7x '180'! De hoogste finish is voor Lars Smit, Lars gooide een zeer knappe 146 finish uit. Dan nog even over de laatste speelronde... De winnaars van de poules waren: Ferdi van't Woudt, Nico Hulst, Louis Brugmans, Geoffrey Lamongie en ikzelf. Doordat ik 7 keer geweest ben, kon ik 1 avond schrappen en ben ik (tot mijn eigen verbazing) nog 2de geworden.

Binnenkort zal ik weer nieuwe speeldata inplannen, voor nu even pauze. Tot snel!

Mvg,
Cees-Jan