In 2018 geen Rabo-fietstocht meer, maar de Rabobank Clubkas Campagne.

De Rabobank organiseerde jaarlijks een Sponsorfietstocht, waarmee door de verenigingen geld (maximaal 500 euro) binnen gehaald kon worden. Na 7 tochten stopt de Rabobank hier nu mee.

Blijkbaar zit de Rabobank toch omhoog met haar geld, want via een nieuwe actie, de Rabobank Clubkas Campagne, is er voor de verenigingen geld te verdienen. Totaal budget 75.000 euro voor regio Rabobank Zuid-Holland Midden. Wij, Tafeltennisvereniging TOGB, dienen ons aan te melden voor deze Rabobank-actie. Vervolgens ontvangen alle leden van Rabobank Zuid-Holland Midden op 2 oktober een digitale stemkaart, waarmee zij hun stem kunnen uitbrengen op hun favoriete vereniging(en) en stichting(en). En dat levert onze club dan geld op. Later hoort u er meer over. De door u te leveren inspanning bij deze actie is dus helaas minimaal!

De activiteitencommissie
Aad Wijsman