Leon Vijverberg vervangt Colin Ligt als vierde speler team 1

Naast Ronald Vijverberg is volgend seizoen ook Leon Vijverberg weer in de landelijke competitie bij TOGB te zien.

Leon heeft zijn batje vorig jaar onder het stof vandaan gehaald en sindsdien is hij weer volop betrokken bij TOGB. Zo heeft hij het afgelopen jaar trainingsstage gelopen bij Sundeep met een TT-3 diploma als resultaat. En is hij actief als coach, helpende hand bij jeugdactiviteiten en traint hij regelmatig mee met de jeugd. TOGB is blij met Leon als vierde speler. Het hoofdbestuur van de NTTB wees het dispensatieverzoek om talentvolle jeugdspeler Colin Ligt uit te laten komen in de 3de divisie af. Colin is daardoor genoodzaakt aankomend seizoen weer in de landelijk A competitie uit te komen, waar hij het afgelopen seizoen 100% speelde. Wij wensen Colin veel succes en hopen dat hij snel aan de puntenregeling kan voldoen zodat hij uit kan komen op het landelijke senioren niveau waar hij thuishoort. Leon zal Colin zijn plaats innemen en wij zijn uiteraard zeer enthousiast dat hij na jaren van afwezigheid weer competitie gaat spelen. Leon en de rest van het team succes!