Will Wassink-Dubbeltoernooi voor Lennard Overdevest/Sundeep Singh

Einde van het seizoen, juni, tijd voor het jaarlijkse Will Wassink-dubbeltoernooi.

Voor dit toernooi hadden zich 17 koppels aangemeld, waaronder 2 jeugdkoppels en een jeugd-seniorkoppel. Om 20.30 uur ging op donderdag 14 juni de strijd los. Helaas ontbraken op deze avond de winnaars van 2017 (Remko van Es en Philip Buitendijk jr). De teams waren verdeeld over 3 poules: poule 1A (6-kamp), poule 1B (5-kamp) en poule 2 (6-kamp). In de 6-kampen werden per partij 4 games gespeeld, in de 5-kamp werden 5 games gespeeld. De winnaars van poule 1A en 1B zouden onderling strijden om de fel begeerde Will Wassink Wisselbokaal. In poule 2 werd het koppel René de Schepper/Bianca Koot met 16 punten nipt eerste voor het koppel Ed van Dijk/Dik Docter (15 punten). Het onderlinge duel was met 3-1 voor René/Bianca. Vlak achter beide koppels eindigden Nico Koot/Joost Zoetemelk op de 3e plaats (14 punten). In poule 1B eindigde het jeugdkoppel Rick Bakker/Ivar Noordam op de eerste plaats met 18 punten. Alleen tegen het koppel Hans van Rutten/Peter van Zomeren moesten zij 2 games afgeven (13 punten). In poule 1A werd het koppel Lennard Overdevest/Sundeep Singh ruim eerste (18 punten) voor Sjaak Bes/Dick Krouwel (12 punten). De finale tussen de winnaars van poule 1A en 1B werd met 3-1 gewonnen door het koppel Lennard Overdevest/Sundeep Singh (11-4, 12-10, 3-11, 11-6). Lennard en Sundeep dus winnaar van de Will Wassink Wisselbokaal. Proficiat!!

Net voor middernacht was hiermee het toernooi beslist. Met dank aan de bardienst!. Volgend jaar weer!

Aad Wijsman

Finale DSCF3119Winnaars DSCF3123