Tafeltennis   |    Darts   |   Jeu de Boules   |   Klaverjassen

  • Home
  • Nieuws
  • Ivar Noordam heeft het goed voor elkaar bij het 2de Ultimate Oppertoernooi

Ivar Noordam heeft het goed voor elkaar bij het 2de Ultimate Oppertoernooi

Op 7 juli 2018 stond het tweede Ultimate Oppertoernooi op de agenda. Een variant op tafeltennis, waarbij de tafels vier keer groter zijn! Rond 10 uur was de zaal vol gestroomd met enthousiaste deelnemers en kon het toernooi worden gestart.

De zestien deelnemers werden over drie tafels verdeeld in drie poules op sterkte. Hierdoor kon iedereen evenveel wedstrijden spelen.
Halverwege het toernooi was er een leuke afwisseling; “het 21-points toernooi”. Door middel van de ratingslijst werd een indeling gemaakt. De speler met de hoogste rating speelt tegen de speler met de laagste rating en zo gingen we de lijst af. De speler met een lagere rating krijgt aan de hand van het ratingsverschil een bepaald aantal punten voorsprong. Zoals de naam al zegt, gaat het tot de 21 punten en wordt er geen rekening gehouden met twee punten verschil. Het verschil liep op tot 18 punten voorsprong.
Na afloop van het 21-points toernooi schakelden we weer over naar het hoofdtoernooi. Alles verliep volgens schema en om 15:30 stonden de prijzen klaar om uitgereikt te worden aan de welverdiende winnaars en winnaressen. Voordat we konden beginnen werd er eerst gezongen voor Ivar Noordam, die op deze dag 18 geworden was. Als cadeau werd hij de winnaar in de eerste klasse en won hij het 21-points toernooi. Wij danken uiteraard de barmedewerkers en barouders, welke onmisbaar zijn voor de service die ze hebben geleverd.
Hoewel iedereen helemaal uitgeput vertrok naar huis was het een zeer bijzonder toernooi met leuke deelnemers die een gezellige sfeer samen hebben gecreëerd.

Elly Luo en Mark Heezen

Onder de foto zijn de volledige uitslagen te vinden (voor meer foto's kijk op de facebookpagina van TTV TOGB)

IMG 1553

Klasse 1
1. Ivar Noordam (TTV TOGB)
2. Rick Bakker (TTV TOGB)
3. Dennis van Beek (TTV Papendrecht)
4. Luc Grünbauer (TTV TOGB)
5. Tom Luyken (TTV TOGB)
6. Mark Heezen (TTV TOGB)

Klasse 2
1. Joep Schoenmakers (TTV OTC)
2. Roberto den Hartog (TTV Papendrecht)
3. Deen Rombouts (TTV DHC)
4. Jari de Klerk (TTV TOGB)
5. Milan de Witte (TTV TOGB)

Klasse 3
1. Mae van Hees (TTV Shot ‘65)
2. Ilse van Es (TTV TOGB)
3. Misha Heyman (TTV TOGB)
4. Koen Schwartz (TTV TOGB)
5. Celina Smeele (TTV TOGB)

ClubgebouwfacebooktwitterTafeltennisvereniging TOGB is gevestigd in 'Den Opper'
Het Hoge Land 7
2652 EA  Berkel en Rodenrijs