Junior-Senior-wedstrijden op zaterdag 25 augustus

Ons jaarlijkse Junior-Seniortoernooi staat gepland op zaterdag 25 augustus

(als onderdeel van opening van het seizoen bij de jeugd). Van 14.00-17.00 uur worden er wedstrijden gehouden. Junioren en senioren spelen hierbij tegen zowel junioren als senioren. Vorig jaar had Mark Heezen hiervoor een leuk systeem (team tegen team-toernooi) bedacht, waar iedere deelnemer goed aan z’n trekken kwam.

Aan u, senior, vragen we je op te geven. De jeugd heeft hiervoor een aparte uitnodiging gehad.

De zaal is die middag open om 13.00 uur. Tussen 13.00 uur en 14.00 uur is er gelegenheid om kennis te maken en om in te spelen. Om 14.00 uur zullen de wedstrijden aanvangen. Tussen 16.00 uur en 17.00 uur zijn we klaar. Aansluitend kan er gegeten worden; senioren zijn hierbij uiteraard ook welkom. De jeugd gaat daarna verder met hun seizoenopeningsprogramma.

Luc Grünbauer/Mark Heezen/Aad Wijsman