Werkersmiddag/avond 2018

Zondag 17 juni hebben we onze vrijwilligers bedankt met een gezellige namiddag.

Het was prima weer op deze dag; helemaal in de lijn van het thema van de welkomstdrankjes en het eten: tropisch/Surinaams. De zaterdag ervoor waren Alex en Martien al druk aan het voorbereiden geweest voor het buffet dat salades, stoofpotjes en allerlei andere lekkere dingen omvatte. Maar rond een uur of vijf kreeg Jos Suijker eerst een verrassing te verwerken. Het bestuur had besloten hem die middag tot lid van verdienste te benoemen. Een titel die hem zeer toekomt. Niet alleen is hij onze dartsgoeroe; onder zijn leiding is de dartsafdeling groot geworden. Maar hij heeft zich in al die jaren lidmaatschap ook ingezet voor de indeling van bardiensten en als onmisbare elektrotechneut. Want wie aan de computer, verlichting, zonnepanelen, geluidsinstallatie en kassa denkt, denkt aan JOS. Dat hij de benoeming met bijbehorende oorkonde en cadeau waardeerde, was hem duidelijk aan te zien. Nogmaals gefeliciteerd, Jos. Als altijd was André van der Hoeven weer op dreef met de verdere uitleg van de middag en met het inmiddels bekende spel om iedereen even uit zijn stoel te krijgen. Na dat spel greep voorzitter Robin Jordense nogmaals de microfoon om een aantal mensen te bedanken. Zij waren de laatste vrijwilligers die zich op enige manier bezighielden met clubblad de Smoezer, dat in zijn gewone vorm is opgehouden te bestaan. Redactieleden Yolanda Regenbogen, Joop Bes, Hans van Rutten, reclameman Loek van den Berg, distributeur en bezorger Bert Jordense, bezorgers Ben Straver, Siem Heemskerk, Peet van Winden, Martin Smit, Henny Krak, Sjaak Bes, Dolf van der Hoeven en mijn persoontje als leverancier van de adresetiketten en bezorger. De meeste personen deden dit werk al jaren en naar ik aanneem dan ook met veel plezier. Tijd om te eten. Edwin Vonk was deze middag opperbakker van de barbecue. En onder het genot van een drankje gezellig bij te praten. Een drankje dat werd ingeschonken door Suzanne Schenk, die zich uit eigen beweging had aangemeld voor die job. Hartstikke bedankt. Rond half negen waren we voldaan en bijgepraat. Het was mooi geweest. Op naar huis. We bedanken de organisatie voor al het regelen.