Uitnodigingen jeu de boules toernooien

Er staan de komende tijd weer diverse jeu de boulestoernooien op de planning.

Maandelijks toernooi
Zaterdag 23 juni wordt alweer het vierde maandelijkse toernooi van dit jaar gehouden bij de Jeu de Boules TOGB. De aanvangstijden zijn zoals altijd. Inschrijven: Op de lijst in het clubgebouw Den Opper of tot 12.00 uur telefonisch 010 511 71 31 Aanwezig: 12.15 uur Aanvangstijd: 12.30 uur Inschrijfgeld: voor niet leden 2 euro en voor leden gratis. De beste 4 resultaten tellen mee voor het algemeen klassement van 2018

Grootouder Kleinkind toernooi.
Op zondag 1 juli word voor de vijfde keer een gezellig toernooi gehouden voor opa’s en oma’s, vaders en moeders, met hun kinderen en/of kleinkinderen. Het lijkt misschien een sport alleen voor ouderen maar dat is maar schijn. Er zullen die dag verschillende spelletjes gespeeld worden zoals het overbekende Jeu de Sjoel, Kegels omverwerpen en tussen de lijnen gooien. Dit kan ook allemaal door kinderen gedaan worden. Er zijn leuke prijsjes te verdienen. Inschrijflijst hangt in de hal of telefonisch 010 511 7131 Inschrijving tot: 12.15 uur Aanwezig uiterlijk: 12.15 uur Start: 12.30 uur Einde toernooi: 16.30 uur Verleden jaar viel de deelname tegen. Dus ouders en grootouders vraag U kinderen en kleinkinderen om mee te doen. Op zaterdag 30 juni wordt het aantal inschrijvingen bekeken.

Uitnodiging vriendschappelijk toernooi tegen KCC uit Cappelle a/d Ijssel
Ieder jaar spelen we een keer vriendschappelijk tegen KCC uit Cappelle a/d Ijssel. Dit jaar op 11 juli uit bij KCC. Kosten 2,50 per persoon. Bij ontvangst koffie of thee. We verzamelen om 12.15 uur bij TOGB. Om 13.00 uur melden bij KCC. Zodat er om 13.30 uur begonnen kan worden met de wedstrijden. Er worden 10 koppels gezocht. Inschrijflijst op het prikbord. Wees er op tijd bij.

De JDB-commissie