25ste Seizoensopening met Fietstocht/BBQ op zaterdag 01 september

Wij willen u alvast attent maken op onze opening van het tafeltennis-seizoen, die gehouden gaat worden op zaterdag 01 september 2018.

Op de agenda staat hetzelfde als alle voorgaande jaren: een fietstocht van circa 45 km en aansluitend een BBQ. Op de BBQ worden ook alle niet-fietsers, jeugdleden en ouders verwacht. Afgelopen jaar startten we met de fietstocht in Koudekerk aan de Rijn. De route liep van Koudekerk via Woubrugge, Rijnsaterwoude, Roelofarendsveen, Rijpwetering, Oud-Ade, Leiderdorp weer terug naar Koudekerk. Totaal zo’n 42 km. Was goed te doen voor de geoefende fietsers, voor sommige e-bikes was dit maar net te halen. Ook dit jaar starten we weer elders. Met de fietsenrekjes achterop en de vrachtwagen van Koppert Biological Systems gaat dit zeker lukken. De beide Aadten hebben al een idee waar te starten. Binnenkort wordt begonnen met het uitzetten. De kosten voor de BBQ bedragen € 10,00 voor een volwassene, jeugd mag gratis meedoen aan de BBQ (wel svp even aanmelden). Noteer 01 september alvast in uw agenda. De inschrijflijsten voor de fietstocht en voor de BBQ hangen inmiddels op de prikborden.

De activiteitencommissie
Aad Wijsman