Verslag JdB-toernooi mei

Was het de vorige maand nog regenachtig, deze zaterdag beleefden we werkelijk schitterende omstandigheden om te boelen.

Het leek wel of we in Frankrijk aan het spelen waren zo mooi was het weer deze keer weer. 32 Deelnemers begonnen om half 1 de ballen zo dicht mogelijk bij het butje te plaatsen. En als die er dan tegen aan lag was er altijd wel iemand die hem weg ketste. Konden ze weer opnieuw beginnen. De temperaturen en de spanning liepen hoog op. Sommige partijen duurden wel langer dan een uur. Mede hierdoor werd besloten om maar 4 rondes te spelen. Rond half 5 werd de volgende uitslag bekend gemaakt.

Punten Saldo
1. Corry   Lavue 8 32
2. John van den Bulk 8 29
3. Lenny   Hamerslag 6 17
4. Martien van den Bulk 6 17

Hierna was er nog voldoende tijd om een drankje te nuttigen. Wat dan ook volop gedaan werd.

De JDB Commissie.