Ronald Vijverberg terug op oude nest

Ronald stapte op 7-jarige leeftijd de tafeltenniszaal Willem Huygensz binnen.

Tafeltennissen was het liefste wat hij wilde, maar hij moest van zijn vader wachten tot Den Opper gebouwd was, zodat hij vervolgens als jongste lid Den Opper mocht openen met dhr. Opdam senior. Al snel bleek hij een tafeltennistalent te zijn en maakten hij vele trainersuren bij TOGB. Na een Nederlandse titel bij de aspiranten, landskampioen met FVT, wereldkampioen met het parateam en vele andere prijzen verder, keert Ronald aankomend seizoen weer terug bij TOGB. Hij zal samen met Colin en met kersverse kampioenen Leroy en Milo, uit gaan komen in de 3de divisie. Daarnaast zal hij zich inzetten voor de ontwikkeling van de TOGB jeugd. We zijn ontzettend trots dat onze tafeltennislegende weer te zien is in het TOGB tenue!

Ronald Vijverberg