“Will Wassink - Dubbeltoernooi” op donderdag 14 juni

Als afsluiting van het Onderlinge-seizoen is er weer een dubbeltoernooi. In 2012 op initiatief van Will Wassink gestart, sinds 2015 draagt dit toernooi ook zijn naam.

Met steeds 17 - 19 dubbels een succes. Dit seniorentoernooi is op donderdag 14 juni. S.v.p. van te voren inschrijven, aanwezig om 20.00 uur, aanvang 20.30 uur. Zoek een gelijkwaardige partner op en schrijf je in. In de competitie wordt elke wedstrijd 1 dubbel gespeeld, competitiespelers hebben hier dus ervaring mee. Meespelen met je vaste dubbelpartner is toegestaan. Laat maar eens zien hoe ’t spel gespeeld moet worden! Ook leden van de dinsdagmorgen, de woensdagavondtraining en de donderdagmorgen kunnen meedoen. Ook de oudere jeugd is uitgenodigd. Er kunnen deze avond maximaal 20 koppels meedoen. Op het prikbord hangt een inschrijflijst, zodat we weer een beetje weten wie er mee gaan doen. Aan de hand van de inschrijving wordt een indeling naar sterkte gemaakt.

We zien jullie verschijnen.

Aad Wijsman