Tafeltennis   |   Ultimate Tafeltennis   |   Darts   |   Jeu de Boules   |   Klaverjassen

JdB-Clubontmoeting Folâtre

Op 17 mei was het weer zover. De jaarlijkse ontmoeting met T.O.G.B. bij Folâtre vond weer plaats in Pijnacker.

Het was een zeer levendige middag. 4 Groepen waren actief: de deelnemers aan de ontmoeting met Berkel; de vrij-spelers; de klaverjassers en de kaarters. Zo zie je maar weer waartoe verenigingsleven kan leiden. Dan nu de clubontmoeting. 10 tegen 10 teams begonnen aan een spannende middag. Het was gelukkig mooi weer, weliswaar wat winderig en fris, maar droog en zonnig. Op de een of andere manier beïnvloedt het zonnetje toch de stemming. De deelnemers kijken gewoon wat vrolijker tijdens het spel. De eerste speelronde eindigde in het voordeel van Folâtre, namelijk 6 tegen 4 gewonnen partijen. Dat betekende dat TOGB er nog een schepje bovenop moest doen om de stand gelijk te trekken. Nou de 2e ronde werd gespeeld en helaas, de eindstand was alweer in het voordeel van Folâtre: 7 tegen 3. Gelukkig was er een welverdiende pauze om bij te komen en nieuwe plannen te maken. Na een hartig hapje en een verfrissende dronk, werd gestart met de 3e ronde. Spanning ten top. En, ja hoor, het ene na het andere team van TOGB gaf glunderend de eindstand door. Het resultaat voor TOGB was na de 3e ronde: 6 tegen 4. Knap gedaan. Maar alles bij elkaar opgeteld was het toch Folâtre die de middag afsloot met een stand van 17 tegen 13. Er was een prijs voor het team met de hoogste score, zowel van TOGB als van Folâtre. Het team van TOGB was Ton van der Tol/Peter Hoofdman met een score van 3+20 en het team van Folâtre was Ben de Gier/Jan van der Arend met een score van 3+17. Het was een reuze geslaagde en gezellige middag. Wij hopen elkaar op 2 augustus bij TOGB weer te ontmoeten.

Janny Korevaar (Folâtre)

ClubgebouwtwitterfacebookTafeltennisvereniging TOGB is gevestigd in 'Den Opper'