Jeu de boules toernooi 26 mei 2018

Zaterdag 26 mei wordt alweer het derde maandelijkse toernooi van dit jaar gehouden bij de Jeu de Boules TOGB.

De aanvangstijden zijn zoals altijd. Inschrijven: Op de lijst in het clubgebouw Den Opper of tot 12.00 uur of telefonisch: 010 511 71 31 Aanwezig: 12.15 uur Aanvangstijd: 12.30 uur Inschrijfgeld: voor niet leden 2 euro en voor leden gratis. De beste 4 resultaten tellen mee voor het algemeen klassement van 2018 We stellen het op prijs als er enkele leden zijn die op de reservelijst plaats willen nemen. Zodat we een veelvoud van 4 personen hebben. Dan voorkomen we dat er met 3 spelers gespeeld wordt. Laten we hopen op mooi weer a.s. zaterdag en een groot aantal deelnemers. Vraag aan iedereen in je omgeving om mee te komen spelen.

De JDB Commissie