Tafeltennis   |   Ultimate Tafeltennis   |   Darts   |   Jeu de Boules   |   Klaverjassen

Verslag jeu de boules toernooi 28 april 2018

Bij regenachtig weer druppelden om 12 uur de Jeu de Boulers 1 voor 1 binnen.

We moesten goed kijken wie er binnen kwamen. Een wel heel erg bruine Astrid meldde zich. Ze was 5 maanden op trainingskamp geweest en speelde er regelmatig toernooien. Ze wist er zelfs 4 te winnen. Voor half 1 begonnen 24 deelnemers aan het toernooi. Een mooi aantal om te beginnen. Geen tripletten dus en de reserves die zich op hadden gegeven kwamen niet in actie. Al in de eerste ronde kreeg het sterker geachte koppel Claudia en Gerard klop van Peet van Winden en Ada Verrijp met liefst 13- 4. Na 2 rondes nog 7 spelers ongeslagen. Terwijl Jan Reede na 2 rondes nog ver bovenaan stond kreeg hij in de derde ronde samen met Aad Vijverberg met liefst 13 -0 om zijn oren. Dit tegen Claudia en Astrid. Zo zie je maar hoe het kan lopen. Fanny kon weer gekust worden door Jan en Aad. Bij het ingaan van de laatste ronde nog 2 spelers met de volle buit. Dat waren Astrid van der Torre en Adrie van Lienden. Adrie verloor samen met Hans Hofmann toen echter met 13 – 0 van Claudia van der Hoek en Adrie van den Bulk. Terwijl onze Astrid met Peet van Winden bleef winnen. Dit tegen het zeer sterker geachte koppel Jan Roodenburg en John van den Bulk. Uitslag 13 – 9. De eerste 4 plaatsen waren voor de volgende dames die een prijs mochten ontvangen.

#       Punten Saldo
1. Astrid van der Torre 10 33
2. Adrie van den Bulk 8 22
3. Claudia van der Hoek 8 20
4. Adrie van Lienden 8 7

Hierna volgden 6 mannen met 6 punten. De zon en vaak meedoen aan toernooien liet dus een prachtig resultaat zien op het 2e toernooi van dit jaar.

De JDB Commissie.

ClubgebouwtwitterfacebookTafeltennisvereniging TOGB is gevestigd in 'Den Opper'