Mededeling JDB commissie

1. Noteren van wedstrijdresultaten.

Ten aanzien van het invullen van de resultaten op dinsdag -donderdag- en zaterdag hebben we besloten alleen de eerste wedstrijd op dinsdagmiddag te noteren.

We komen dan tot een klassement, waarbij een ieder zijn eigen sterkte kan inschatten.
Voorlopig zijn er geen prijzen mee te verdienen, alleen de "eeuwige roem"

2. Werkzaamheden clubgebouw van 6-10 mei.

Het moet er een keer van komen: het vervangen van het schakelpaneel voor de elektra in ons clubgebouw en aanverwante werkzaamheden.
Deze klus, die onder aanvoering van Jos geklaard gaat worden, zal een aantal dagen in beslag nemen.
De stroom gaat eraf en er zijn dus geen mogelijkheden om gebruik te maken van de faciliteiten.
Kortom: we gaan een paar dagen dicht. Van 6 t/m 10 mei vervallen dus alle activiteiten.
3. Verzoek pauze zaterdagmiddag.

Wij verzoeken jullie om op zaterdagmiddag om 14.45 uur koffie etc. te willen drinken, want de formele barbezetting begint om 15.00 uur.
De koffie wordt door onze eigen leden gezet.

4. Training.

Zoals bekend worden door Claudia en Gerard de 2e vrijdag van de maand de maandelijkse training georganiseerd.
De eerste keer waren er gelukkig 9 leden. Maar het kan altijd met meer.
Het is gewoon leuk om bepaalde dingen te weten en te leren, wat het spelletje zoveel leuker maakt.
Er zijn tal van attributen, waarmee leuk en doelmatig geoefend kan worden.

Op elke 1e vrijdag wordt er door Krijn Kok lesgegeven tegen betaling voor alle liefhebbers.
Ook hier geldt: doe er uw voordeel mee om uw JdB talent naar een hoger plan te brengen.

Wij als commissie bevelen uw deze trainingen ten zeerste aan.

De JDB Commissie