Tafeltennis   |   Ultimate Tafeltennis   |   Darts   |   Jeu de Boules   |   Klaverjassen

Verslag openingstoernooi Jeu de Boules 2018

Zaterdag 31 maart werd het openingstoernooi van de Jeu de boules gespeeld op de banen van Place de L’Opper.

De weersomstandigheden waren goed. Niet te warm en niet te koud. 30 Deelnemers begonnen om half 1 met de wedstrijden. Er moest regelmatig een team met 3 spelers de strijd aanbinden om iedereen te laten spelen. Het zou mooi zijn als er mensen zich op de reservelijst willen plaatsen. Zodat we een aantal krijgen wat door 4 deelbaar is. Misschien het volgende toernooi. Afgelopen winterperiode is wel regelmatig gespeeld als het weer het toeliet. Maar nu begon het echte werk. De 4 beste resultaten zullen weer meetellen voor het kampioenschap van 2018. Bij het ingaan van de laatste ronde waren er nog 6 spelers ongeslagen. Hans Hoffman en Jan Reede verloren echter hun laatste wedstrijd zodat om 5 uur de volgende einduitslag bekend gemaakt kon worden.

#       Punten Saldo
1e  Leo van den Eijnden 10 44
2e Gerard   Vijverberg 10 40
3e Martien van den Bulk 10 33
4e Claudia van der Hoek 10 33

Zij kregen allen een waardebon uitgereikt.

De JDB Commissie.

ClubgebouwtwitterfacebookTafeltennisvereniging TOGB is gevestigd in 'Den Opper'