Tafeltennis   |   Ultimate Tafeltennis   |   Darts   |   Jeu de Boules   |   Klaverjassen

Onderlinge tafeltennis januari

We zitten weer in het Nieuwe jaar, wat gaat het ons brengen, wat gaan we doen? Over het eerste kunnen niet veel zeggen, mbt het laatste hebben we dat zelf in de hand: de goede voornemens. Om je te helpen: as donderdag 11 januari is het weer de Onderlinge-Tafeltennis.

Als goede voorbereiding op de Clubkampioenschappen van zondag 21 januari? Heb je zin om mee te doen, wees dan uiterlijk 20.15 uur aanwezig (of bel even dat je eraan komt), om 20.30 uur precies starten we met de wedstrijden en omstreeks 23.00 uur zijn we klaar en wordt de uitslag bekend gemaakt. Ook de oudere jeugdleden (geb. 2003 ev.) kunnen hier aan deelnemen en ontvangen deze uitnodiging. Overleg met ouders, bekijk je huiswerk, e.a. Noteer ook alvast in de agenda: volgende Onderlinge donderdag 08 februari 2018.

Aad Wijsman

ClubgebouwtwitterfacebookTafeltennisvereniging TOGB is gevestigd in 'Den Opper'