Clubkampioenschappen tafeltennis

Op zaterdag 20 januari 2018 houdt ttvTOGB in Den Opper haar jaarlijkse clubkampioenschappen voor de jeugd en op zondag 21 januari 2018 voor de senioren.

De zaal is open om 9.00 uur, svp aanwezig om 9.30 uur, de wedstrijden vangen aan om 10.00 uur en zo rond 16.00 uur denken we de finales te spelen. Bij de senioren zal er een onderverdeling gemaakt worden in A-, B-, C- en D-groepen, en bij de jeugd in een A-, B-, en C-groep. De leiding bij de jeugd is in handen van Aad Wijsman, Jan van den Driessche en Arjan den Breemse en voor de senioren in de handen van Ed Hess en Peter van Zomeren. Heb je zin om mee te doen (we verwachten natuurlijk dat iedereen meedoet!!) geef je dan op. Op het prikbord hangt een inschrijflijst, maar je kan je ook opgeven door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Doe dit tijdig (als het kan voor 14 januari) zodat de wedstrijdleiding wat tijd heeft om een mooie indeling te maken, de prijzen te regelen, . . . . Net als vorig jaar hebben de beste 4 spelers van de jeugd uit de A-groep het recht om de volgende dag, zondag 21 januari, bij de senioren mee te strijden om de prijzen. Op deze clubkampioenschappen verwachten we ook het nodige publiek, zodat het weer een gezellig samenzijn kan worden. We zien jullie reactie graag tegemoet.