Tafeltennis   |   Ultimate Tafeltennis   |   Darts   |   Jeu de Boules   |   Klaverjassen

TOGB uitslagen van dit weekend

Jeugd 1 van Tafeltennisvereniging TOGB gaat deze competitie als een speer. Afgelopen zaterdag toog dit team naar Nijkerk om de strijd aan te binden tegen REGA 1, de nummer 2 op de ranglijst.

Met weer een duidelijke uitslag (2-8) kwam dit team naar huis. Jonathan Claus won keurig zijn 3 partijen, Leroy Heemskerk en Milo de Boer deden met 2 overwinningen hiervoor niet veel onder. Alleen Sven van de Pol bleek te sterk voor Leroy en Milo. Jadde van Voorthuijsen was deze middag reserve. Met deze uitslag was het kampioenschap van deze poule nu echt binnen. Een mooie prestatie van coach Michel de Boer en zijn mannen. De pijlen waren hier van te voren wel op gericht, maar het ook doen is twee! Nog een wedstrijd, komende zaterdag uit tegen Red Stars in Venray en dan zit deze najaarscompetitie erop. Er staat niets meer op het spel, alleen de persoonlijke ELO-punten kunnen nog wat verbeterd worden. Eind januari start dan de strijd om het Kampioenschap van Nederland. TOGB lijkt hiervoor een van de kanshebbers, maar er moet nog veel gebeuren voor het zover is.

Jeugd 2 van TOGB (Landelijk C) ging op bezoek in Enkhuizen bij het plaatselijke Olympia(E) en dat ging voortvarend. Met 4-6 werd deze nummer 2 verslagen. Ivar Noordam, Elly Luo en Mark Heezen deden hierbij niet voor elkaar onder: ieder 2 overwinningen. Alleen Milco Stoekenbroek was te sterk voor hen. Het dubbelspel ging naar Olympia. TOGB 2 speelt komende zaterdag de laatste wedstrijd thuis tegen Tempo Team 1, dat nog 2 puntjes nodig heeft voor het kampioenschap. Kan een mooie strijd worden.

Jeugd 3 (Promotieklasse) verloor in Waddinxveen van Kwiek 1 met 8-2. De start was goed met overwinningen van Cornée van Koppen en Tom Luyken, maar daar bleef het vervolgens bij. Roel Vieveen kwam niet tot winst. TOGB 3 staat op de 5e plaats met 1 puntje achterstand op de nummer 4, VVV 2.

De overige teams: koploper Jeugd 4 maakte geen fouten en won na spannende strijd met 4-6 in Delft van DHC 1. En is daarmee precies kampioen in de 1e klasse! Jeugd 5 won in Gorkum met 3-7 en heeft zaterdag nog 4 punten nodig om kampioen te worden. Jeugd 6 sleepte tegen Serve’71 na een 3-0 achterstand toch nog een gelijk spel uit het vuur en behoud daardoor een kleine kans op het kampioenschap. Jeugd 7 verloor nipt met 4-6, het jongste team Jeugd 8 was niet opgewassen tegen kampioenskandidaat VVV 9, uitslag 0-10.

Aad Wijsman

ClubgebouwtwitterfacebookTafeltennisvereniging TOGB is gevestigd in 'Den Opper'