Tafeltennis   |   Ultimate Tafeltennis   |   Darts   |   Jeu de Boules   |   Klaverjassen

Jeugd 1 nagenoeg Kampioen

Jeugd 1 van Tafeltennisvereniging TOGB speelde afgelopen zaterdag de eerste van 3 play-off-wedstrijden.

Dit gebeurde thuis in Den Opper tegen 2e team van het Haagse HTTV-070. Deze tegenstander maakte het TOGB erg gemakkelijk door met 2 invallers achter de tafel te verschijnen. De uitslag van 10-0, de derde keer op rij, was dan ook niet zo verbazingwekkend. Bij TOGB speelden Jonathan Claus, Leroy Heemskerk en Milo de Boer. Jadde van Voorthuijsen was reserve. Coach Michel de Boer was deze middag niet aanwezig, zijn vrouw Mariska, oud Ere-divisiespeelster, nam de honneurs waar. Door deze overwinning kwam TOGB op 68 punten en staat 20 punten voor op de nummer 2, REGA uit Nijkerk. Met nog 2 wedstrijden te gaan, tegen ditzelfde REGA en tegen Red Stars uit Venray, is nog slechts 1 puntje benodigd om kampioen te worden in deze poule. En dat gaat zaterdag zeker gebeuren in Nijkerk. Een mooie prestatie!!
Jeugd 2 van TOGB (Landelijk C) kreeg klop van DOV 1 in Heerhugowaard. Uitslag 6-4 in het voordeel van DOV, het team dat op de 5e plaats staat vlak achter TOGB. Aan TOGB-zijde zorgden Elly Luo en Mark Heezen ieder voor 2 punten, zij verloren alleen van Yuwei Grijpink. Derde speler Ivar Noordam, de laatste weken goed op dreef, verloor zijn eerste partij van diezelfde Yuwei Grijpink en moest daarna door een blessure helaas opgeven. Het dubbelspel ging ook naar DOV. Jeugd 2 staat nog steeds op de 4e plaats met 37 punten, ruim voor op DOV (29 punten).

Jeugd 3 (Promotieklasse) verloor in Aarlanderveen nipt van koploper Spinmill met 6-4. Tom Luyken kwam tot 2 overwinningen, Cornée van Koppen en Roel Vieveen wonnen ieder 1 maal.

De overige teams: Jeugd 4 en 5, beiden koploper in hun poule, wonnen met 8-2. Jeugd 6 deed heel goede zaken door in Gouda met 3-7 te winnen van de nummer 1 Vriendenschaar, dat hiermee tot op 1 punt werd benaderd. Jeugd 7 en 8 verloren beide met 1-9.

Aad Wijsman

20171125 TOGB Jeugd 1