Lid/niet - Lid - toernooi

Op zaterdag 16 december wordt in Den Opper weer het Lid-/Niet-lidtoernooi georganiseerd.

Een lid vormt hierbij een koppel met een Niet-lid. Dit toernooi is bedoeld om niet-tafeltennissers kennis te laten maken met de tafeltennissport en met onze club in het bijzonder. Kunnen we ze enthousiast maken voor onze sport?? Een toernooi voor zowel jeugd- als seniorleden

Wat?
Het is een koppeltoernooi: een lid speelt met een niet-lid in een team. Het lid speelt tegen het lid van het andere team, het niet-lid speelt tegen het niet-lid van het andere team en vervolgens wordt er een dubbel gespeeld. Totaal dus 3 wedstrijden per koppelwedstrijd. Er zal in poules gespeeld worden. Senioren en jeugd spelen door elkaar.

Lid/Niet-lid?
Lid is een tafeltennislid van tafeltennisvereniging TOGB (jij dus!!). Niet-lid is iemand die niet tafeltennist, dus ‘n opa, ‘n oma, vader, moeder, zoon, dochter, kleinzoon, kleindochter, vrienden, kennissen, collega's, buurvrouw, buurman, noem maar op.

Hoe laat?
Het toernooi zal starten om 10.00 uur. Zaal open om 09.15 uur. Genoeg tijd dus om je partner de kneepjes van het vak te leren. Finales worden verwacht om 15.00 uur.

Materiaalvoorschriften:
Net als bij alle sporten geldt een sportieve look! Dus korte broek, t-shirt en zaalsportschoenen. Het meenemen van een batje is erg handig. Er zijn ook batjes bij TOGB te leen, maar op=op!

Inschrijving: svp voor 10 december. Voor jeugd en senioren hangt de inschrijflijst.op het prikbord bij de ingang. De inschrijving kan ook per mail bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef aan ‘wie’ je partner is (kennis, vriendje, buurman, buurvrouw, opa, oma, vader, moeder, zoon, kleinzoon, dochter, kleindochter, etc). Met de juiste partnerinformatie kunnen we een voor eenieder leuke toernooi-indeling maken.

Wij hopen jullie allemaal met ‘n partner te zien op zaterdag 16 december!

De organisatoren: Ivar Noordam & Luc Grünbauer & Ron vd Werf & Aad Wijsman