Jeugd 1 wint opnieuw maximaal

Afgelopen zaterdag kwam SKF 1 uit Veenendaal op bezoek in Den Opper voor de wedstrijd tegen Jeugd 1.

Bij TOGB kwamen Jonathan Claus, Leroy Heemskerk en Jadde van Voorthuijsen achter de tafel, Milo de Boer was reserve. Evenals 14 dagen terug liet TOGB zien, dat ze dit seizoen goed draaien, de uitslag werd opnieuw 10-0. TOGB blijft hierdoor ruim eerste met 58 punten.

Tegen alle 7 tegenstanders uit de poule is nu een keer gespeeld. De bovenste 4 teams, waartoe ook Red Stars 1 uit Venray, REGA 1 uit Nijkerk en HTTV-070 2 uit Den Haag behoren, spelen nu nog de return met als inzet het kampioenschap van de poule. As. Zaterdag staat daartoe de thuiswedstrijd tegen HTTV-070 2 in Den Opper op het programma. Aanvang 14.00 uur. TOGB, de eerder genoemde tegenstanders en de eerste 4 teams uit de andere poule hebben zich geplaatst voor de Kampioensgroep. Zij strijden dit voorjaar om het kampioenschap van Nederland.

Jeugd 2 (Landelijk C) kreeg het tweede team van Hilversum op bezoek, dat een paar punten boven TOGB stond. In de opstelling bij TOGB stonden Ivar Noordam, Elly Luo en invaller Tom Luyken. De uitslag werd via 3-1, 4-2 en 4-5 uiteindelijk 5-5. Aan TOGB-zijde werden de punten behaald door Ivar Noordam (3 keer), Elly Luo (1 keer) en het dubbelspel. Tom Luyken was dicht bij een overwinning, maar verloor (na 2 matchpoints in de 4e game) toch in 5 games. Jeugd 2 staat nu vast op de 4e plaats met 33 punten

Jeugd 3 (Promotieklasse) streed tegen VVV 2 uit Leidschendam en won met 6-4. Tom Luyken scoorde 3 maal, Cornée van Koppen 2 maal, Roel Vieveen kwam niet tot winst. Met 3 punten minder dan VVV staat dit team 5e.

De overige teams: Jeugd 4 en 5 wonnen respectievelijk met 8-2 en 7-3, Jeugd 6 speelde gelijk. Jeugd 7 en 8 verloren. Jeugd 4 en 5 liggen op koers voor het kampioenschap, Jeugd 6 heeft nog een kleine kans hierop.

Aad Wijsman