Tafeltennis   |   Ultimate Tafeltennis   |   Darts   |   Jeu de Boules   |   Klaverjassen

TOGB 1 plaatst zich voor Kampioensgroep

Jeugd 1 van TOGB-Tafeltennis speelde afgelopen zaterdag uit tegen hekkensluiter Amsterdam 1 en behaalde daar de maximale score van 0-10.

Spelers deze middag waren Milo de Boer, Leroy Heemskerk en Jadde van Voorthuijsen. Door deze uitslag gaat TOGB nog steeds fier op kop in de poule (48 punten) met op de 2e plaats Red Stars (37 punten). Het TOGB-team is nu al zeker van een plaats bij de eerste 4 in de poule en daarmee van een plaats in de Kampioensgroep, die in het voorjaar strijdt om het kampioenschap van Nederland. Een mooi resultaat. Het doel ook, dat coach Michel de Boer en zijn spelers zich te voren hadden gesteld en dat nu met nog een wedstrijd te gaan al is bereikt. De volgende wedstrijd wordt op 18 november gespeeld tegen het Veenendaalse SKF 1, thuis in Den Opper. Tegen alle 7 tegenstanders is dan 1 keer gespeeld. Vervolgens zal dan tegen de overige teams uit de top 4 nog een return gespeeld worden met als inzet het kampioenschap van de poule.

Jeugd 2 (Landelijk C), dat op de 4e plaats stond, deed in Heemstede goede zaken tegen concurrent HBC 2, de nummer 5. De uitslag werd 3-7 in het voordeel van TOGB. Grote man was Mark Heezen met 3 overwinningen, Elly Luo en Ivar Noordam boekten beiden 2 winstpartijen. Het dubbelspel ging helaas verloren (10-12 in de 5e game). Jeugd 2 nam hierdoor wat meer afstand van de onderste plaatsen, van de degradatieplaatsen.

Jeugd 3 (Promotieklasse) verloor uit bij Papendrecht 1 met 7-3. Tom Luyken scoorde wederom 2 maal, het derde punt kwam van het dubbelspel. Cornée van Koppen en invaller Pjotr van Dijk kwamen niet tot winst.

De overige teams: Jeugd 4 en 6 wonnen beiden met 6-4, jeugd 5 en 7 verloren met 4-6. Onze jongste spelertjes, Jeugd 8, boekten de eerste overwinning en wel met 9-1!

Aad Wijsman

ClubgebouwtwitterfacebookTafeltennisvereniging TOGB is gevestigd in 'Den Opper'