Tafeltennis   |   Ultimate Tafeltennis   |   Darts   |   Jeu de Boules   |   Klaverjassen

Dordrecht 1 met Ricardo kan niet winnen van TOGB 4

Dat is even schrikken op zaterdag 4 november, Ricardo speelt mee bij Dordrecht ! Ricardo speelt namelijk nog 100% en heeft al hoger gespeeld.

Jari moet het gelijk tegen hem opnemen en krijgt geen voet aan de grond, met 6, 11 en 7: 1-0. De tweede wedstrijd neemt Rik het op tegen Kevin en die kan ook een aardig balletje spelen. Rik komt helemaal niet in zijn spel en Kevin wint te makkelijk in drie games: 2-0 en dat wordt uitkijken jongens. Gelukkig heeft Luc geen enkel probleem met Peter en als we naar de ranglijst kijken is dat ook geen wonder. Peter wordt van de tafel geblazen met 4, 10 en 5 en zo staat het 2-1. In de dubbel nemen Luc/Jari het op tegen Ricardo/Peter en die denken het punt al binnen te hebben. Luc/Jari denken daar heel anders over en zetten een prima partij neer. De eerste game gaat naar R/P met 11-4 en de tweede met 7-11 naar L/J. De sleutel van de partij zit in de derde game en die gaat in een triller naar L/J met 13-15. De vierde gaat echter weer naar Dordrecht en in de vijfde gaan ze gelijk op. Als het 8-10 staat is Ricardo aan service en slaat hem fout. Geweldig voor onze jongens en een verdiende 2-2. Jari laat in zijn tweede partij een mooie Houdini act zien, want hij komt tegen Kevin met 2 games achter. Daarna tapt Jari uit een ander vaatje en met 6, 9 en 5 haalt hij de partij binnen. Top en 2-3. Helaas kan Luc de voorsprong niet verder uitbouwen, maar speelt hij wel een lekkere partij tegen Ricardo. Luc weet zelfs de eerste game binnen te halen ! Tussenstand: 3-3. Daarna mag Rik het opnemen tegen Peter en met 3, 5 en 9 is dat een makkie en 3-4. Gelukkig weet Luc tegen Kevin het beste in zich naar boven te halen en laat hij in drie games zien wat hij waard is: 3-5. Coach Lenny is tevreden. De overwinning wordt veilig gesteld door Jari, want die weet wel raad met Peter. In drie games wordt het 3-6. De laatste partij is aan Ricardo en Rik en dat wordt een goede top. Ricardo denkt hem ‘wel even binnen te halen’, maar daar denkt Rik anders over. In de eerste game moet Rik nog zijn draai vinden, maar de tweede haalt hij binnen met 4-11. Alles komt aan op de derde game en die kan alle kanten op gaan. Uiteindelijk trekt Ricardo nét aan het langste eind met 16-14. Helaas is het daarna uit voor Rik, want Ricardo pakt ook de vierde game. Toch kan Rik terugkijken op een geslaagde wedstrijd en blijft hij geloven dat de aanval soms de beste verdediging is. Een compliment volgt van Lenny. Zo komt er een eind aan een strakke wedstrijd van team 4 en is de overwinning zeker verdiend. De jongens hebben nog niet verloren in de competitie en als ze er voor blijven gaan en er in geloven, dan ….

Hans Baetens

ClubgebouwtwitterfacebookTafeltennisvereniging TOGB is gevestigd in 'Den Opper'