Tafeltennis   |   Ultimate Tafeltennis   |   Darts   |   Jeu de Boules   |   Klaverjassen

Jeugd 1 wint topper met 6-4

Na twee weken herfstvakantie konden afgelopen zaterdag de TOGB-teams weer aan de bak.

Alle teams speelden ’s middags thuis, hetgeen zorgde voor een overvolle Den Opper.

Het eerste jeugdteam van TOGB-Tafeltennis speelde tegen nummer 2 Red Stars uit Venray. Het werd een spannende strijd, waar TOGB via 1-2, 3-2, 3-4 uiteindelijk met 6-4 de overwinning naar zich toe trok. Er werden 3 partijen in 5 games gespeeld en die gingen opmerkelijk genoeg alle 3 verloren. Coach Michel de Boer vatte het in de nabespreking kort samen: een moeizame overwinning, maar wel verdiend. Aan TOGB-zijde kwamen Milo de Boer en Leroy Heemskerk 2 keer tot winst, Jonathan Claus boekte 1 overwinning. Ook het dubbelspel (Leroy en Jonathan) ging dit keer naar TOGB. Aan Red Stars-zijde zorgden Emma van der Zanden en Sem van Gameren ieder met 2 overwinningen voor de punten, Willem van der Zanden kwam niet tot winst. Leroy Heemskerk verloor alleen van Emma van der Zanden, Milo de Boer verloor alleen van Sem van Gameren. TOGB gaat na 5 wedstrijden aan de leiding in de poule met 38 punten voor Red Stars met 31 punten. Mooi op koers. Komende zaterdag de uitwedstrijd tegen Amsterdam 1.

Jeugd 2 van TOGB (Landelijk C) speelde tegen nummer 2 Olympia (E) uit Enkhuizen. Door winst van Ivar Noordam en Mark Heezen kwam TOGB op een 2-0 voorsprong, maar daarna was het gedaan. De volgende 7 partijen gingen allen verloren, waarna Ivar Noordam er in de slotpartij 3-7 van maakte. Chimène Loesberg won aan Olympia-zijde 3 maal. Jeugd 2 staat nu op de 4e plaats met 21 punten, vlak boven DOV en HBC, die beiden 18 punten hebben.

Jeugd 3 verloor thuis met 3-7 van Kwiek 1 uit Waddinxveen. Tom Luyken (2 maal) en invaller Jari de Klerk zorgden voor de punten, Cornée van Koppen kwam niet tot winst.

De overige teams: Jeugd 5 won met 9-1, Jeugd 4 en 6 speelden gelijk, Jeugd 7 en 8 verloren.

We zijn nu halverwege de competitie, tegen alle tegenstanders is een keer gespeeld. Jeugd 1, 4, 5 en 6 staan momenteel bovenaan.

Aad Wijsman

ClubgebouwtwitterfacebookTafeltennisvereniging TOGB is gevestigd in 'Den Opper'