Tafeltennis   |   Ultimate Tafeltennis   |   Darts   |   Jeu de Boules   |   Klaverjassen

• Informatie

Maatschappelijke stage

Vanaf het schooljaar 2017-2018 biedt TTV TOGB de gelegenheid voor tafeltennissers om zijn/haar maatschappelijke stage te lopen bij vele jeugdaangelegenheden van TOGB zoals bijvoorbeeld trainingen, promotieactiviteiten, coaching of het organiseren van kindertafeltennisfeestjes. De taken stellen wij altijd samen in goed overleg met degene die de stage-activiteiten uit zal voeren. Wij geloven er immers in dat vrijwilligerswerk leuk wordt zodra je iets doet waar je interesse ligt. Om die reden gaan wij ook graag met de leerling in gesprek om hem/haar op de juiste plek te plaatsen.

Mocht je interesse hebben in het lopen van je maatschappelijke stage bij TTV TOGB of wil je meer informatie neem dan contact op met Mark Heezen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

ClubgebouwtwitterfacebookTafeltennisvereniging TOGB is gevestigd in 'Den Opper'