Tafeltennis   |   Ultimate Tafeltennis   |   Darts   |   Jeu de Boules   |   Klaverjassen

• Informatie

Functies & contactgegevens

Voor de functies en contactgegevens kunt u onderstaand overzicht gebruiken. Voor een organisatiestructuur van de vereniging klikt u hier.

Bestuur

Algehele gang van zaken,communicatie
externe partijen en dartscomissie

Secretaris & Vrijwilligersbeleid Hans van Rutten 010-5190055 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurszaken, vrijwilligersbeleid

Notulen, beheer agenda intern en extern

Declaraties, vergoedingen,
betalingen, begroting,
administratie bar

Contributie, clubtenue, lief & leed,
informatieverstrekking

Tafeltenniscommissie,
voorzitter jeugcommissie

Onderhoud clubgebouw

Tafeltenniscommissie

Activiteiten en ledenwerving en-behoud Aad Wijsman 010-5114226 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Competitie en toernooien senioren Ronald van de Werf 010-4184280 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wedstrijdzaken

Toernooi extern senioren Ronald van der Werf 010-4194280 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Trainers

Jeugdcommissie

Dartcommissie

Jeu de boules commissie

Voorzitter & algemene zaken Marian van de Leijgraaf 010-5117832  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Barcommissie

Barcommissie voorzitter  Gregor van Vreden 010-8403101  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Tafeltennisgebouw Berkel & Rodenrijs

Diversen