Tafeltennis   |   Ultimate Tafeltennis   |   Darts   |   Jeu de Boules   |   Klaverjassen

• Informatie

Functies & contactgegevens

Voor de functies en contactgegevens kunt u onderstaand overzicht gebruiken. Voor een organisatiestructuur van de vereniging klikt u hier.

Bestuur

Secretaris & Vrijwilligersbeleid Hans van Rutten 010-5190055 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tweede secretaris Vacant

Tafeltenniscommissie

Voorzitter & wedstrijdzaken senioren Ronald van der Werf 010-4184280 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wedstrijdzaken jeugd & sponsorzaken Jan van den Driessche 010-5116586 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Public relations & sponsorzaken Marcel Heezen 06-21718630 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jeugdactiviteiten & ledenwerving Esther Noordam 06-15304929 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Overgang jeugd-senioren & arbitrage Mark Heezen 06-52714949 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wedstrijdzaken

Toernooien intern senioren Peter van Zomeren 010-4226030 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Toernooien extern senioren Ronald van der Werf 010-4194280 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Trainers

Hoofdtrainer en trainer A(/B)-selectie Michel de Boer 06-28611142 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Trainer B-selectie (maandag) Leon Vijverberg 06-22428355  lDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Trainer C-groep (woensdag) Mariska de Boer
Trainer C-groep (donderdag) Lennard Overdevest 06-14533835 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dartcommissie

Jeu de boules commissie