Tafeltennis   |   Ultimate Tafeltennis   |   Darts   |   Jeu de Boules   |   Klaverjassen

• Informatie

Functies & contactgegevens

Voor de functies en contactgegevens kunt u onderstaand overzicht gebruiken. Voor een organisatiestructuur van de vereniging klikt u hier.

Bestuur

Algehele gang van zaken,communicatie
externe partijen en dartscomissie

Secretaris & Vrijwilligersbeleid Hans van Rutten 010-5190055 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurszaken, vrijwilligersbeleid

Notulen, beheer agenda intern en extern

Declaraties, vergoedingen,
betalingen, begroting,
administratie bar

Contributie, lief & leed,
informatieverstrekking

Tafeltenniscommissie,
voorzitter jeugcommissie

Onderhoud clubgebouw

Tafeltenniscommissie

Voorzitter en wedstrijdzaken senioren Ronald van der Werf 010-4184280 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ledenwerving en-behoud en sponsorzaken Marcel Heezen 06-21718630 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wedstrijdzaken

Toernooien intern senioren Peter van Zomeren 010-4226030 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Toernooien extern senioren Ronald van der Werf 010-4194280 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Trainers

Seniorentrainer Ben Jacobis

Dartcommissie

Jeu de boules commissie

Voorzitter & algemene zaken Vacant

Barcommissie

Barcommissie voorzitter  Gregor van Vreden 010-8403101  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Tafeltennisgebouw Berkel & Rodenrijs

Diversen

Arbitragecoördinator tafeltennis Mark Heezen 06-52714949  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
PR-functionaris Vacant

ClubgebouwtwitterfacebookTafeltennisvereniging TOGB is gevestigd in 'Den Opper'