Tafeltennis   |    Darts   |   Jeu de Boules   |   Klaverjassen

  • Home
  • Informatie
  • Clubtenue

Clubtenue

Bij het spelen van competitie is het verplicht te spelen om te spelen in het clubtenue van TOGB. De NTTB verplicht uniforme sportkleding in artikel 29, lid 4 van het competitiereglement (uitgave juni 2018). Bij toernooien verplicht TOGB het om te spelen in een tenue met daarop het logo van de vereniging en één of meerdere (hoofd)sponsoren, dit naar beoordeling van de Tafeltenniscommissie.

Jeugdspelers
Voor jeugdspelers wordt het clubtenue, met dank aan de sponsoren, kostenloos beschikbaar gesteld. Zodra jeugdleden competitie gaan spelen worden zij door Jan van den Driessche benaderd voor het passen van het clubtenue. Zij dragen allemaal het clubtenue met daarop de sponsorlogo's (zie hieronder) en het short bijpassende short (zie hieronder).

Jeugd shirt voorkant minJeugd shirt achterkant minShort min

Senioren
Seniorleden kiezen een clubtenue. Zij hebben de keuze uit het clubtenue met de sponsorlogo's (zie bovenstaande afbeeldingen) of het clubtenue met alleen het verenigingslogo (zie onderstaande afbeeldingen) met in ieder geval het bijbehorende short. Beide shirts kosten voor senioren €34,25 en het short kost €29,75. Zodra senioren deelnemen aan competitie of toernooien dienen zij zelf contact op te nemen met Jan van den Driessche voor het passen van het clubtenue.

Senioren shirt voorkant minSenioren shirt achterkant minShort min 

Clubgebouw Instagram twitter facebook Tafeltennisvereniging TOGB is gevestigd in 'Den Opper'
Het Hoge Land 7
2652 EA  Berkel en Rodenrijs