Tafeltennis   |   Ultimate Tafeltennis   |   Darts   |   Jeu de Boules   |   Klaverjassen

• Informatie

Accommodatie 'Den Opper'

ClubgebouwClubgebouw “Den Opper” is op 23 augustus 1983 in gebruik genomen en gesitueerd op sportpark Het Hoge Land in Berkel en Rodenrijs.

Door verbouwingen en renovaties heeft het gebouw een eigentijds interieur en voldoet het aan moderne eisen. Het exterieur heeft in 2010 een ware metamorfose ondergaan en we zijn trots op het mooie resultaat. Er is een parkeerterrein aangelegd met voldoende parkeergelegenheid direct naast het gebouw. Onderdeel daarvan zijn twee invalidenparkeerplaatsen.

Op dit moment beschikken we over een zaal met 12 tafeltennistafels, een ruime kantine met bar, 3 vaste dartsbanen en 3 mobiele dartsbanen. Sinds eind april 2011 beschikt het clubgebouw over een overkapt terras met uitzicht op 10 Jeu de Boulesbanen. Alle benodigde faciliteiten zijn aanwezig: toiletten, kleedkamers (dames, heren en trainer), bestuurskamer, keuken en koelruimte. De accommodatie is volledig rolstoelvriendelijk en beschikt over een apart invalidentoilet.

Uiteraard is het gebouw volgens de wettelijke bepalingen rookvrij. Toch is aan rokers gedacht; zij kunnen beschermd tegen wind en regen gebruik maken van de speciale rokersruimte.

Allemaal prima voorwaarden, maar ook de algehele gemoedelijke sfeer is bepalend voor een prettig verblijf. Kortom: “Den Opper” is een luxe club in tafeltennisland.

Adres en uitgebreide routebeschrijving vind je bij 'Contact'.

ClubgebouwtwitterfacebookTafeltennisvereniging TOGB is gevestigd in 'Den Opper'