Tafeltennis   |   Ultimate Tafeltennis   |   Darts   |   Jeu de Boules   |   Klaverjassen

Jeu de boules in de winter

Vanaf 2015 is er ook een alternatief voor het spelen van Jeu de Boules in de winter.

Jeu de Boules wordt bij ons in het zomerseizoen gespeeld op onze 11 buitenbanen. Buiten het seizoen gaan we lekker verder als het weer het toelaat. Op dinsdagmiddag, donderdagmiddag en zaterdagmiddag wordt dus bij goed weer Jeu de Boules gespeeld. 15 tot 20 man/vrouw is regelmatig aanwezig!
Om niet geheel stil te zitten hebben we als het slecht weer is toch een sportactiviteit achter de hand en wel koersbal. ALLEEN op donderdagmiddag wordt bij slecht weer binnen koersbal gespeeld. In de kantine gaan dan de tafels aan de kant en wordt een mat (’n soort biljartlaken) van 10 meter lengte en 2 m breedte neergelegd.
In 2014 hebben we een bezoek gebracht aan een koersbalclub in Nootdorp. Om te kijken wat dit inhield. En het was leuk! 15 tot 20 man was de hele middag bezig op een zo’n mat. We hebben daarna zo’n mat en ballen via internet aangeschaft.

Dus . . . op donderdagmiddag kan je altijd terecht. Het is of Jeu de Boules (bij goed weer) of koersbal (bij geen goed weer). Heb je ook zin om het een keertje (of meer) uit te proberen kom dan langs in Den Opper. Je hebt zelf geen ballen nodig, die zijn aanwezig. Aanvang 13.30 uur.

ClubgebouwtwitterfacebookTafeltennisvereniging TOGB is gevestigd in 'Den Opper'