Tafeltennis   |   Ultimate Tafeltennis   |   Darts   |   Jeu de Boules   |   Klaverjassen

Clubavond

Al vanaf het begin van tafeltennisvereniging TOGB is er elke donderdagavond clubavond. Deze avond is voor senioren en wordt benut om vrij tegen elkaar te spelen of met elkaar te trainen. Zo worden er op deze avonden wedstrijden gespeeld (zowel enkel- als dubbelpartijen) en zie je dat op een andere tafel aan trainingsvormen wordt gedaan. Er is geen vaste trainer aanwezig.

Buiten het competitieseizoen is er eens in de vier weken op de clubavond een onderlinge competitie. Hier worden de krachten gemeten. De data van de onderlinge competitie worden altijd via het nieuwsoverzicht bekend gemaakt. Uiteraard zijn er op deze ook gewoon de mogelijkheden om vrij te spelen.

Interesse? Kom gerust langs om een balletje te slaan tegen een van onze seniorenleden.

ClubgebouwtwitterfacebookTafeltennisvereniging TOGB is gevestigd in 'Den Opper'